VijestiLifestyle

ZA STUDENTE Učite strane jezike po povoljnijoj cijeni u centru za jezike Lingua Franca

Portal x-ica ostvario je novu suradnju, ovog puta sa centrom za strane jezike Lingua Franca!


Lingua Franca centar je za strane jezike koji okuplja tim mladih i entuzijastičnih jezičnih stručnjaka. Metode rada ovog Centra za strane jezike su spoj modernog i već provjerenog, tradicionalnog.

Stručna, kvalitetna, zabavna – to su tri pridjeva koja opisuju nastavu u Lingua Franci. Učenje jezika je s jezičnim stručnjacima putovanje koje Vam neće biti naporno jer su uspjeli spojiti najbolje od tradicionalnih i modernih nastavnih metoda.

Lingua Franca svoje polaznike povjerava timu mladih, iskusnih i entuzijastičnih jezičnih stručnjaka koji vole svoj posao, a to je ono što se u nastavi najviše osjeti.

U ponudi se ne nalazi 50, već 9 jezika – engleski, francuski, japanski, njemački, ruski, španjolski, talijanski, turski i hrvatski za strance. Svi jezici podučavaju se jednako kvalitetno i s jednakom predanošću.

Lingua Franca provodi i tečajeve za tvrtke, a posebno je za naglasiti kako se tečajevi mogu organizirati u samim tvrtkama, a raspored i tempo nastave birate sami. Osim općeg poslovnog jezika možete naučiti i jezik struke – u marketingu, u osiguravajućim društvima, u prehrambenoj industriji, u sportskom managementu, u turizmu i ugostiteljstvu, za njegovatelje itd.

Individualna nastava je najbolji način učenja jezika, a mladom timu Lingua France najdraži oblik nastave. Uz stručni tim koji nastavu prilagođava Vama možete iznenađujuće brzo postići zavidno znanje.

A sada ono najbolje!

Lingua Franca svim registriranim članovima portala x-ica.com nudi popust na redovne cijene od čak 500 kuna!!!

Kako ostvariti popust?

Registrirajte se na portal x-ica.com potpuno besplatno. Nakon registracije posjetite web stranicu Lingua France ovdje. Odaberite koji tečaj želite i u završnom koraku otvorit će vam se ovakav prozor:

1

U polje “Unesite popust bon” upišite kod “XICA” i sustav će vam na zadnjem koraku redovnu cijenu umanjiti za čak 500 kuna.

225

Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća obratite se na mail adresu: [email protected]

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close