Zdravlje

Yoko Ono objavila poziv svim ženama svijeta

Poznata umjetnica i udovica legendarnog pjevača Johna Lennona Yoko Ono je pokrenula umjetnički projekt za sve žene širom svijeta.


Ono je početkom ruujna objavila poziv svim ženama da napišu svjedočenje o traumi koja ih je zadesila i to bez drugog razloga osim toga što su žene.

Žene svih uzrasta, iz svih država svijeta: pozivam vas da pošaljete svoje svjedočanstvo o šteti koja vam je nanesena zbog toga što ste žene. Napišite svjedočanstvo na svom jeziku, vašim riječima i pišite otvoreno koliko god želite. Možete napisati svoje ime ako želite, ali ne pišite puno ime i prezime. Pošaljite fotografiju vaših očiju. Svjedočenje o zlu koje vam je naneseno i fotografije vaših očiju će biti izložene u mojoj novoj instalaciji koja će trajati od 7. listopada 2016. do 5. veljače 2017. godine u Umjetničkom muzeju Rejkjavik. Nadam se vašem sudjelovanju”, napisala je ova umjetnica.

Pročitajte više na n1info.comČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close