Zdravlje

Yoko Ono objavila poziv svim ženama svijeta

Poznata umjetnica i udovica legendarnog pjevača Johna Lennona Yoko Ono je pokrenula umjetnički projekt za sve žene širom svijeta.


Ono je početkom ruujna objavila poziv svim ženama da napišu svjedočenje o traumi koja ih je zadesila i to bez drugog razloga osim toga što su žene.

Žene svih uzrasta, iz svih država svijeta: pozivam vas da pošaljete svoje svjedočanstvo o šteti koja vam je nanesena zbog toga što ste žene. Napišite svjedočanstvo na svom jeziku, vašim riječima i pišite otvoreno koliko god želite. Možete napisati svoje ime ako želite, ali ne pišite puno ime i prezime. Pošaljite fotografiju vaših očiju. Svjedočenje o zlu koje vam je naneseno i fotografije vaših očiju će biti izložene u mojoj novoj instalaciji koja će trajati od 7. listopada 2016. do 5. veljače 2017. godine u Umjetničkom muzeju Rejkjavik. Nadam se vašem sudjelovanju”, napisala je ova umjetnica.

Pročitajte više na n1info.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close