Lifestyle

X-ICA I LIKACLUB: Nova suradnja sa studentskim portalom broj 1

Suradnje medija ključne su za kvalitetno i ravnomjerno informiranje svih kategorija čitatelja. Naš portal LIKACLUB je kroz 4 godine okupio niz respektabilnih suradnika, ali i partnerskih medija. Uz portale 24sata, MojPosao i Lika Express, sada imamo još jedan – iz studentskog života.

Nova suradnja ostvaruje se s portalom x-ica.com. Studentski portal broj 1 u Hrvatskoj  i najčitaniji lički portal u Hrvatskoj od danas razmjenjuju informacije i zanimljivosti na dnevnoj bazi. Time će oba portala dodatno kvalitetnije informirati svoje čitatelje, što je primarni cilj ove nove priče.

Zanimljivost cijele priče i ove suradnje je činjenica kako su obje redakcije povezane ličkim podrijetlom svojih članova, što daje dodatnu vrijednost s obzirom na istraživanje studentskog života, koji postoji i u ličkim gradovima Gospiću i Otočcu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close