VijestiTech

WhatsApp ima novu mogućnost koja je vrlo korisna

Popularna aplikacija uvela je novu značajku koja vam omogućava citiranje primljenih poruka u odgovoru. Zasad nije jasno kome je sve dostupna


Nova značajka aplikacije WhatsApp pojavila se prije nekoliko dana u sklopu eksperimenta za beta izdanje za Android (v.2.16.118), kao i u redovnom izdanju za Android i iOS (inačica 2.16.6). Službena nadogradnja zasad nije dostupna na Googleovom Playu i iTunesu.

Navodno je već puštena u opticaj, pa provjerite je li dostupna na vašem uređaju. Pritisnite i zadržite pritisak nekoliko sekundi na poruci na koju želite odgovoriti dok se ne pojavi balončić ili trakica.

Među standardnim mogućnostima koje WhatsApp nudi trebali biste vidjeti novu opciju, pod oznakom strelice koja nalikuje onoj kakvu se inače koristi za odgovaranje.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close