VijestiScena

Vuco objavio kompilaciju hitova – kao na koncertima

Ediciju “The Best of Collection” obogatili smo novom kompilacijom najvećih hitova Siniše Vuce. Ovaj je poznati splitski glazbenik i autor tijekom svoje 20-ogodišnje karijere napisao brojne hitove kojima se predstavio kao osebujni pjevač. Na albumu “The Best of Collection” nalaze se njegovi hitovi s početka karijere, “Nek’ sam pijan” objavljen na prvom albumu “A gdje si ti” iz 1993. godine pa sve do hita “Tražena si roba u gradu” objavljenog prije šest godina.

Među dvadeset odabranih našli su se i ultimativni hitovi “Crna ženo” i “Rajske kočije”, koji su Vuci otvorili svijet zabavne glazbe koji je kasnije protresao ubacujući folk elemente. Jedna od prvih takvih pjesma s kojom je uzdrmao javnost bila je “Volim piti i ljubiti”, objavljena na istoimenom albumu iz 1998. godine. Upravo je ona bila predmet podijeljene javnosti, ali je i stvorila Vucine brojne obožavatelje koji su željno iščekivali svaki njegov koncert. Album “The Best of Collection” upravo je namijenjen njima, pa je redoslijed pjesama na albumu gotovo identičan onom koncertnom.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close