NacionalnaPolitikaIzdvojeno

Vrkljan komentirao Josipovića: Za duboku državu i njihove dionike zakoni ne vrijede, a granica gramzljivosti ne postoji.

NOVI OKRŠAJ

Milan Vrkljan, bivši član Domovinskog pokreta, danas je putem Facebook oštro reagirao na Josipovićev razgovor u kojem je branio Miroslava Škoru.


“Doista, duboka udbaška država kontrolira sve relevantne političke stranke, kao i medije i pravosuđe. To stanje odgovara toj društvenoj kliki, a li ne odgovara ogromnoj većini hrvatskih građana koji su iz razloga blokada institucija od strane Josipovićeve udbašije građani drugog reda u Europskoj uniji, s drugom po redu najnižom kupovnom moći u EU.” – piše Vrkljan u Facebook objavi.
Ivo Josipović obilježio je svoju karijeru sa slijedećom izjavom: “Za borbu protiv korupcije je trebalo političke volje, a da je Mladen Bajić ranije zakukurikao, zasigurno bi završio u loncu.” Da pojasnim, profesor pravnih znanosti divi se Državnom odvjetniku zato što nije provodio zakone dok mu politika nije dala signal da ih krene provoditi. PRETSRAŠNO!
Milan Vrkljan je naširoko objasnio svoje stavove o Josipoviću, pročitajte u nastavku.

 

IVO JOSIPOVIĆ I DUBOKA DRŽAVA SU NERVOZNI – ZNAČI, NA DOBROM SMO PUTU


 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close