VijestiTurizam

Vrijeme je za Božićni sajam u Rakovici! Donosimo program

Nakon izvrsne turističke sezone u Plitvičkim dolinama iz Turističke zajednice Općine Rakovica najavljuju ovogodišnji Božićni sajam.

Program koji najavljuju iz Turističke zajednice bogatiji je i opširniji u odnosu na prošlogodišnji, a ideja je napraviti atraktivnije događanje koje će privući ne samo domaće goste, već i one strane koji su u potrazi za božićnim sadržajima na području Plitvičkih dolina.

Događanje se organizira 17. prosinca a cijeli program počinje u 14,00 sati. Otvorenje sajma uz Božićnu priredbu provesti će Dječji vrtić Čarobna šuma, Osnovna škola Eugena Kvaternika te rukometni i nogometni klub. Sve se nastavlja nastupom mađioničara za djecu udruge Cikorama u 14,30 sati pod nazivom – “Čarolija šešira”.

Slijedi neizostavni dolazak Djeda Mraza s podjelom poklona, a nakon toga koncert Tone Butine & Julijane Tutić.

rakovica-htz-1

Mjesto održavanja Božićnog sajma je plac u Rakovici, sljedeće subote 17. prosinca. Iz Turističke zajednice najavljuju i iznenađenja – jahanje ponija Konjičkog kluba Rakovica iz Grabovca, i slične zanimljivosti. Važno je naglasiti da je događaj humanitarnog karaktera a sva prikupljena sredstva namjenski će se potrošiti za opremanje košarkaškog igrališta u Rakovici. Pogledajte plakat i posjetite Rakovicu!

slika-zaslona-2016-12-09-u-13-57-12


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close