VijestiSportTurizam

Vrhovine dobivaju novo atraktivno događanje – BATTLE THE BEAR! U subotu dođite na rekreativnu biciklističku utrku

Općina Vrhovine u subotu će ugostiti prvu biciklističku utrku


Turistička zajednica Općine Vrhovine najmlađa je turistička zajednica u Ličko-senjskoj županiji, a ovaj kolovoz kreću i s prvim organiziranim događanjima na području prepunom prirodnog i shodno tome turističkog potencijala.

“Battle the Bear in Vrhovine” ime je prve rekreativne biciklističke utrke koja će se održati sredinom kolovoza u Vrhovinama. #BajkoviteVrhovine tako će 10. kolovoza s početkom u 17 sati dobiti svoju prvu biciklističku utrku koja je već uvrštena i u kalendar Hrvatskog biciklističkog saveza.

Za sudjelovanje u utrci predprijave nisu potrebne, a događanje će se održati od 17 do 19 sati. Kreće se iz centra Vrhovina, a sve završava u Rudopolju kod Zip Linea Pazi Medo (SRC Bijeli Vrh). Dužina rute je 23 kilometra, a grafički ju možete pogledati na sljedećem prikazu označeno zelenom bojom.

Na utrku su pozvani svi, i rekrativci i profesionalci, svih dobnih skupina. Prijave su na sam dan utrke, od 16 sati na info pultu u centru mjesta Vrhovine. Svaki sudionik dobiva majicu, osvježavajuću vodu, voće na startu, te bon za hranu i piće kojeg će moći iskoristiti na zip lineu.

Kao i na svakom događanju, odlične hrane i osvježavajućih pića neće izostati! Kroz program će nas voditi odlični Smiljko Kertez, a za odabir glazbe će se pobrinuti nekoliko vrhunskih dj-eva koji će nam pristići iz cijele Hrvatske. Event će trajati do ponoći, a uz Vašu opuštenost i želju za dobrom zabavom, vjerujemo da ćemo svi zajedno napraviti party za pamćenje! – ističu organizatori Battle the beara.

Koristite hashtag #BajkoviteVrhovine i #DiscoverVrhovine i dođite u ovu ličku općinu na biciklijadu, a sve informacije su na Facebook događaju. Informacije o smještajnim kapacitetima na području Općine Vrhovine potražite na službenoj web stranici Turističke zajednice Općine Vrhovine – www.tzo-vrhovine.hr.Svoj termin za adrenalinska uzbuđenja koja donosi ‘ZIP LINE PAZI MEDO’ rezervirajte na vrijeme, a isto možete učiniti na web stranici www.ziplineplitvice.hr .

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Turistička zajednica Općinne Vrhovine | Foto: Kristijan Gradečki

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close