Tech

VPHONE X3: mobitel koji je doslovno neuništiv

Iako mobiteli danas nude razne tehničke specifikacije, rijetko koji uređaj je otporan na udarce, prašinu, vodu, itd. Ovaj mobitel, osim što je doslovno neuništiv, nudi i prilično dobre karakteristike koje će poslužiti svakom korisniku i više nego dovoljno.


Vphone X3 izrađen je tako da ga ne možete uništiti, što znači da možete s njime doslovno razbiti orah, bušiti ekran, staviti ga u vrećicu s prašinom i zatim oprati u vodu i uređaj će raditi kao da se ništa nije dogodilo — bez ikakvih oštećenja. Ovo je ujedno i ključni faktor ovog uređaja koji osim što je “nepoderiv” ima i zanimljive karakteristike poput 2GB RAM-a, 16GB interne memorije, 5.5 inčni zaslon rezolucije 1280×720, vrlo snažnu bateriju od 4500mAh koja će zadovoljiti 150 sati na standby-u ili 10 sati razgovora. Što se tiče kamera, prednja je 5MP, dok je stražnja 13MP — sasvim dovoljno za sve fotke.

Sam uređaj je nešto veći i teži od ostalih, no s obzirom koliko fizički može podnijeti X3, mislimo da je to nešto na što nećete razmišljati ako kupujete ovaj uređaj.

Na kraju, cijena od 170 dolara će svakako opravdati ono što Vphone X3 nudi, pogotovo ako trebate uređaj koji je otporan na udarce, prašinu, ogrebotine, i tako redom.

Da bi stvar bila još zanimljivija, iz Vphonea su napravili kratki video koji pokazuje koliko je zapravo X3 čvrst.

https://www.youtube.com/watch?v=L66pvKoRkEYČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: zimo.dnevnik.hr | Foto: thegadgetsfreak youtube.com zimo.dnevnik.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close