VijestiLifestyle

Vozač kod Udbine udario konja, policija traži vlasnika

U proteklih 48 sati evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom na području Policijske uprave ličko-senjske


Jučer u 6.30 sati na dionici državne ceste broj 1 u mjestu Jošani 52-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je upravljao osobnim automobilom slovenske nacionalne oznake, iz smjera Korenice u smjeru Udbine, prednjim desnim dijelom automobila udario je u konja, odbacio ga ulijevo na meki teren gdje je uginuo, a na vozilu je nastupila materijalna šteta, priopćila je PU ličko-senjska.

Izvršenim očevidom utvrđeno je da se konj na kolniku nalazio bez nadzora vlasnika, te mu je vlasnik trenutno nepoznat, zbog čega policijski službenici poduzimaju aktivnosti u cilju utvrđivanja vlasnika konja.

Policija napominje da su vlasnici domaćih životinja dužni životinje držati pod nadzorom i poduzeti sve mjere kako se životinje ne bi zadržavale na cestama.

Policija također poziva i vozače na maksimalni oprez na prometnicama i da prilagode brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close