Scena

‘Voice’ im je treća sreća, već su pokušavali postati zvijezde

Sara Barbarić natjecala se u showu ‘Hrvatska traži zvijezdu’ kao i Dario Došlić koji je bio i u ‘Supertalentu’. Samanta je objavila album, a Dino pobijedio na karaokama.

Sara Barbarić (19) iz Omiša, studentica na Kemijsko-tehnološkom fakultetu, nastupala je prije u realityju “Hrvatska traži zvijezdu”. 
Rock izvođači su joj prvi na listi omiljenih, a s bendom s kojim je nastupala u lokalnim kafićima znala je pjevati pjesme Magazina i Jelene Rozge.

Njezinu kolegi iz showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” Dinu Petriću (20) iz Selca na otoku Hvaru kao dječaku je u požaru stradalo imanje. U glazbi je pronašao utjehu i smisao pa je nastupao kao član školskog zbora i s pop bendom Step. Prije dvije godine pobijedio je na karaoke festivalu i dobio nagradu od 10.000 kuna. Pjevao je pjesme “Na krilima ljubavi” Jaquesa Houdeka i “Kad žena zavoli“ Tonyja Cetinskog.

Riječanka Samanta Vrbljanac (41) osam godina je nastupala kao pjevačica na Kanarskim otocima. Rekla je da je ‘Voice’ zadnji vlak na koji uskače. S grupom Vamp je 1991. objavila album “Uspomene ljubavi”.

Inženjer poljoprivrede Dario Došlić (33) nastupio je 2011. godine u “Supertalentu” i u showu “Hrvatska traži zvijezdu”. Iskustvo je stekao u kazalištu Komedija u kojem je honorarni član pjevačkog ansambla.

Tekst: 24sata.hr

Foto: gloria.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close