Virus se probio u domove umirovljenika u Otočcu i Udbini

S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata četiri su  novooboljele osobe od Covida-19. Od toga tri oboljele osobe su s područja grada Otočca te jedna oboljela osoba je s područja općine Brinje. U tijeku je epidemiološka obrada kontakata.


Ukupno su oboljele 102 osobe od Covida-19 s područja Ličko-senjske županije od čega je 44 aktivnih slučaja, 57 osoba je izliječena te jedna osoba preminula. U protekla 24 sata testirano je 67 osoba.

Virus se probio u Domove umirovljenika u Otočcu i Udbini, potvrđeno je za Dnevnik.hr iz Stožera Ličko-senjske županije. Nova korisnica Doma umirovljenika u Udbini došla je u s negativnim testom na koronu u Dom, gdje je stavljena u samoizolaciju. Drugi test na korona virus bio je pozitivan, pa je korisnica ostala u samoizolaciji u Domu, rečeno je.

Jedan slučaj zaraze potvrđen je i u Domu umirovljenika u Otočcu. Ta je osoba smještena u bolnicu kako bi mogla biti u samoizolaciji. Svi zaposlenici Doma su testirani i negativni su. Kontakti zaražene osobe-korisnici Doma, testirani su i njihovi nalazi se još očekuju.

 

Foto: pexels

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close