WebDruštvene mrežeGrad ZagrebTech

Virtualni sastanci u metaverzumu postaju stvarnost, ova tvrtka je počela s njima od početka 2022.

NA PLATFORMI HORIZON WORKROOMS

Ulaskom u novu godinu Prilika Grupa implementirala je novi sustav provedbe internih sastanaka tvrtke pomoću virtualne stvarnosti (VR – Virtual reality).


Razvojem metaverzuma i novih digitalnih alata poput Horizon Workroomsa kao i uređaja poput onog tvrtke Oculus – Quest 2, tvrtka PRILIKA GRP d.o.o. od 1.1.2022. koristi virtualnu stvarnost za interne sastanke.

Jedna smo od rijetkih hrvatskih tvrtki koje su se u ovoj ranoj fazi razvoja metaverzuma u Hrvatskoj odlučile počeli s ovakvim specifičnim tipom sastanaka, o dojmovima ćemo govoriti za nekoliko mjeseci a trenutno su fantastični. Tehnologija je ozbiljno razvijena, a najveće svjetske korporacije pripremile su put za razvoj kvalitetnijeg remote rada i sastanaka – kaže kratko Ante Fumić, vlasnik Prilika Grupe.

Druga faza biti će upoznavanje tržišta s našim iskustvima, o čemu ćemo naknadno obavijestiti. Kako to izgleda, pogledaje u videu, a za dodatne informacije možete nam se javiti.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close