VijestiGrad Zagreb

Vikend u Zagrebu: Pokupite zimnicu šetajući glavnim gradskim Trgom

Na sajmu će svoje proizvode predstaviti 118 izlagača iz svih županija


Stiže nam zima, oblačimo topliju odjeću i željno iščekujemo prve pahulje i nakićene gradske trgove. Poneki od nas već tradicionalno rade i na pripremi zimnice. Ipak, nisu svi iste sreće i poneki od nas za namirnicama hrle na obližnje tržnice i super markete. Ovog vikenda imate priliku po svoju zimnicu doći na glavni gradski Trg.

Od petka 28. studenog, pa sve do nedjelje 30. trg će biti prava mala (ili velika) tržnica. Sajam će se održati u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Grada Zagreba i Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika. Na sajmu će svoje proizvode predstaviti 118 izlagača iz svih županija što će ujedno predstaviti i svojstvenost, odnosno tradiciju pripreme zimnice svih naših krajeva. Čak 15 izlagača nudit će proizvode zaštićene na EU ili nacionalnoj razini ili su u postupku njena dobivanja. Najveći estete biti će i nagrađeni, stoga vrijedi imati dobro uređen štand i zapeti za oko organizatorima. Ovo je 2. Sajam zimnice i autohtonih proizvoda koji će se održati u Zagrebu i jedini takav u Hrvatskoj.

Sajam će biti otvoren od petka u 8h, a zatvorit će se u nedjelju u 13 h. Svečano otvaranje sajma biti će u petak u 28. listopada u 12 h.

Ako ste zainteresirani, svakako prošetajte do glavnog gradskog trga !


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close