KontinentalniTurizamIzdvojeno

VIDEO The Plitvice Times u NP Krka: Po osvježenje ne morate ići na more!

SPAS OD LJETNIH VRUĆINA

Tim turističkog magazina The Plitvice Times danas je posjetio NP Krka, sedmi nacionalni park u Hrvatskoj poznat po velikom broju jezera i slapova. Sa svojim čitateljima podijelili su šetnju uživo po Skradinskom buku


Lijepo vrijeme privuklo je veliki broj posjetitelja, a dok su jedni samo uživali u razgledavanju predivnog krajolika, drugi su spas od ljetnih vrućina pronašli u kupanju ispod Skradinskog buka, najduže sedrene barijere na rijeci Krki i jednoj od najpoznatijih prirodnih ljepota Hrvatske.

Nedugo nakon objave, nakon odličnih reakcija publike The Plitvice Timesa, objavu je počelo dijeliti i lokalno stanovništvo te turisti, te sama službena Facebook stranica Nacionalnog parka Krka.

Pogledajte live video The Plitvice Timesa u nastavku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: The Plitvice Times

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close