VijestiLifestyle

VIDEO Sve hladnije vrijeme veliki problem za migrante “zarobljene” na Plješevici

Prve pahulje snijega zabijelile su Plješevicu. Vrijeme koje je iz dana u dan sve hladnije, predstavlja dodatni problem migrantima u njihovom nastojanju da prijeđu granicu i uđu u Hrvatsku.


Svi oni su više puta pokušavali prijeći granicu. Međutim, svaki put bi ih hrvatski policajci vratili natrag. Neki od njih su vraćeni i sa slovensko- talijanske granice. Dolaskom hladnijeg vremena, situacija se dodatno pogoršava. Kažu da ovdje nemaju hrane te da ih nitko ne obilazi. Traže da im se dopusti ulazak u Europsku uniju jer, kako kažu, oni ovdje ne žele ostati.

Ovi su ljudi prešli na tisuće kilometara kako bi ostvarili svoj san i došli u EU. Zapeli su u šumama Plješevice, svega nekoliko kilometara od Hrvatske. Međutim, kažu da se neće predati i da će ispuniti svoj san.

Pogledajte prilog Radiotelevizije Bosne i Hercegovine.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: YouTube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close