VijestiLifestyle

VIDEO Sve hladnije vrijeme veliki problem za migrante “zarobljene” na Plješevici

Prve pahulje snijega zabijelile su Plješevicu. Vrijeme koje je iz dana u dan sve hladnije, predstavlja dodatni problem migrantima u njihovom nastojanju da prijeđu granicu i uđu u Hrvatsku.


Svi oni su više puta pokušavali prijeći granicu. Međutim, svaki put bi ih hrvatski policajci vratili natrag. Neki od njih su vraćeni i sa slovensko- talijanske granice. Dolaskom hladnijeg vremena, situacija se dodatno pogoršava. Kažu da ovdje nemaju hrane te da ih nitko ne obilazi. Traže da im se dopusti ulazak u Europsku uniju jer, kako kažu, oni ovdje ne žele ostati.

Ovi su ljudi prešli na tisuće kilometara kako bi ostvarili svoj san i došli u EU. Zapeli su u šumama Plješevice, svega nekoliko kilometara od Hrvatske. Međutim, kažu da se neće predati i da će ispuniti svoj san.

Pogledajte prilog Radiotelevizije Bosne i Hercegovine.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: YouTube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close