Film i TVVijestiScena

VIDEO: Stigao trailer za film “Absolutely Fabulous: The Movie”

Objavljen je prvi trailer za “Absolutely Fabulous: The Movie”, dvominutna poslastica koja nam je otkrila djelić onoga što nas čeka u filmskoj verziji kultne humoristične serije “Pa to je fantastično”


U traileru za film “Absolutely Fabulous: The Movie” koji 1. srpnja stiže u kina otkriven je mali dio onoga što nas čeka u filmskoj verziji fenomenalne britanske serije “Pa to je fantastično”.

Najluckastije prijateljice Edina (Jennifer Saunders) i Patsy (Joanna Lumley) ponovno “napadaju” – i to doslovno! Naime, u traileru od 2 minute i 31 sekunde doznajemo da Edina i Patsy, kao gošće na najvećem britanskom modnom događanju upriličenom na Temzi, budu okrivljene za smrt modne ikone Kate Moss koja je pala u rijeku.

Kako bi pobjegle od progona Edina i Patsy odlaze na Francusku rivijeru gdje se osjećaju sigurno i opušteno jer, kako kaže Edina, na sjeveru Francuske svatko je kriminalac…

Apsolutno skandalozne, apsolutno razuzdane, apsolutno predivne i apsolutno fantastične – to mogu samo koke Edina i Patsy!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: filmbuffonline.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close