Turizam

VIDEO: Prošetajte bajkovitim Velebitom!

Netaknuta priroda, svjež zrak i pogled u daljinu za koji želite da potraje. Što drugo ponuditi?


Iako je zima na izmaku, trkač i planinar Ante Tonči Fabris je u društvu sa svojim psom Mishkom Nanishkom odlučio prošetati Velebitom. Avanturistički duh ovog planinara natjerao ga je na trčanje čak 15 km. Zajdno sa svojom kujicom Mishkom prošao je put od Zavižana do Rossijevog skloništa, a istim putem vraćao se i natrag.

Snimljeni prizori ostavljaju bez daha. Snježna idila i bajkovit pogled na kvarnerske otoke još jednom govore o prirodnim ljepotama naših prostora. Netaknuta priroda, svjež zrak i pogled u daljinu za koji želite da potraje. Što drugo ponuditi?

Prisjetimo se, Ante nas je već ostavljao bez teksta. Medijsku pažnju uzeo je objavivši video uradak s Plitvičkih jezera koja su nezaobilazna destinacija turista i važan segment turizma Like, ali i Hrvatske generalno. Vjerujemo da ovakvi video uradci mogu dodatno doprinijeti promociji onoga što za Hrvatsku slovi od krucijalnog značaja – turizma.

Video s Plitvica mi je donio neku zaradu pa sam odlučio kupiti nešto što inače ne bih – krplje za trčanje. Naručio sam ih preko e-baya iz Amerike, polovne Redfeather Vapor 21. To su male, spretne krplje s ugrađenim titanskim derezama. Premda su predviđene za uređene staze pokazale su se odlične na Premužićki. Trčali smo 15km od Zavižana do Rossijevog skloništa i natrag. Oni koji niste bili googlajte “Premužićeva staza” 🙂 Ne zaboravite se pretplatiti na moj YouTube kanal, piše Ante.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: YouTube, screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close