Film i TV

VIDEO: Pogledajte trailer za hit film ZG80

Dok se nestrpljivo iščekuje hit film ZG80, dugometražni prvijenac Igora Šeregija, prvi službeni foršpan pokazuje kako se ne radi samo o još jednom navijačkom filmu


Ova akcijska komedija, koja vraća na velike ekrane lik Krpe i Renea Bitorajca, na humorističan način priča priču o jednoj posebnoj subkulturi i o društvu i problemima koje su okupirali tadašnju mladež u predratnoj Jugoslaviji.

Debitantsko ostvarenje redatelja Igora Šeregija ZG80 svojevrstan je prednastavak filma Metastaze Branka Schmidta. Prednastavak zato što se u filmu pojavljuje lik Krpe kojeg je u Metastazama sjajno utjelovio Rene Bitorajac. Renea ćemo ponovno uživati gledati na velikom ekranu i to u ulozi mlađeg Krpe.

Ova akcijska komedija prati grupu navijača ‘Bad Blue Boysa’ koji odlaze na utakmicu između NK Dinamo i FK Crvena Zvezda gdje ih očekuju njihovi tadašnji najveći rivali – Delije. Utakmica pokreće niz događaja koji dovode do pravog navijačkog rata na ulicama Beograda.

Glumačka ekipa poput Rene Bitorajca, Filipa Detelića, Marka Cindrića, Maria Petrekovića, Nikole Rakočevića, Danice Maksimović i drugih uprizorila je autentičan, neuljepšan navijački duh i vrijeme u kojem se radnja filma događa. Mnogi od likova u filmu inspirirani su stvarnim legendama Bad Blue Boysa. Ostale uloge tumače mnoga poznata lica među kojima i Matija Kačan, Domagoj Mrkonjić, Mijo Jurišić, Marko Janketić, Mario Petreković, Mladen Andrejević, Tarik Filipović, Nataša Dangubić, Barbara Nola, Srđan Miletić, Igor Hamer i drugi.

ZG80, navijački film o nostalgiji, prijateljstvu i surovosti kreće u kino distribuciju 1. rujna 2016., a dok ga iščekujete možete uživati u foršpanu.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr | Foto: i.ytimg.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close