VijestiTech

VIDEO: Pogledajte kako se slavi Božić u svemiru!

Jeste li se ikad zapitali kako se Božić slavi u svemiru? Zahvaljujući modernoj tehnologiji, danas to možemo i vidjeti.


Iako se nalaze u Međunarodnoj svemirskoj postaji i nisu sa svojim bližnjima, astronauti NASA-e proslavili su Božić na svoj način. Ovoj posadi nedavno su se pridružila tri nova člana i donijela obiteljske i prijateljske poklone koji lebde na objavljenim fotografijama, piše 24sata

Astronauti su Božić proveli u opuštajućoj i zabavnoj atmosferi koliko im je to prostor omogućavao. Djelić božićnog duha podijelio je na Twitteru dobro raspoloženi astronaut Mark Vande Hei.

“Imamo pakete i poklone koje smo dobili od svojih najmilijih”, rekao je Vande Hei. Budući da su od NASA-e dobili slobodan dan, astronauti su ga proveli u razgovoru sa svojim obiteljima uživajući u posebnom obroku, priopćeno je iz glasnogovorništva NASA-e.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close