Sport

VIDEO: Ova mlada gimnastičarka će vas oboriti s nogu

Američka gimnastičarka Sophina DeJesus postala je u tri dana i noći prava internetska senzacija. Njezin nastup na Facebooku pogledalo je gotovo 24 milijuna ljudi, a na YouTubeu ima više od milijun i sto tisuća pregleda.


21-godišnja Sophina nastupa za gimnastičarsku ekipu sveučilišta UCLA, a upravo je njezin nastup na parteru u subotu osigurao pobjedu protiv rivala iz Utaha i podignuo dvoranu na noge.

I ne samo da je atraktivna DeJesus očarala gledatelje, dobila ovacije i prisilila suce da je nagrade ocjenom 9.925, već je u nekoliko dana poharala internet i postala svjetska senzacija.

Pogledajte zašto je nakon njenog nastupa cijela dvorana uzvikivala “10, 10, 10”, tražeći savršenu ocjenu, a zašto su je američki mediji prozvali “gimnastičarskom Beyonce”.


 

Tekst: jutarnji.hr
Foto: screenshot YouTube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close