Film i TV

VIDEO: Objavljen prvi trailer za film Assassin’s Creed

Začudo, ovo što smo imali priliku vidjeti upravo je ono što smo od foršpana za Assassin’s Creed i očekivali – akrobacije, opake likove i bodeže


Ubisoftov veliki izlet u svijet filma sve je bliži velikoj premijeri, čemu svjedoči i najnoviji foršpan u kojem cjelovečernju priču o tajnovitom ubojici možemo konačno vidjeti u pokretu. Nakon što smo imali priliku vidjeti mnogobrojne ekranizacije videoigara, ona za Assassin’s Creed nije nas pretjerano iznenadila.

Radi se, naime, o filmu koji se vrlo grčevito drži svojeg predloška – Fassbender skače po krovovima, bode ljude skrivenim noževima i proživljava život svojeg pretka koji je spomenute eskapade doživljavao u turbulentnom dobu inkvizicije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr | Foto: wired.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close