Scena

VIDEO Novi singl Anne Moor zanimljiv debitantski projekt

Anna Moor ne postoji u knjizi rođenih, već se rađa kao individualka kroz koncept „Lutak“, kao vizualno i emotivno biće.

Svojim debitantskim glazbeno-vizualnim projektom stvara intiman odnos s publikom, gradeći priču kroz iskustva i sjećanja iz nedaleke prošlosti. Kroz singl „Lutak“ prisjeća se idiličnih uspomena koje je dijelila s  bliskom osobom te ih problematizira kroz alegorične vodeće stihove „Ti si moj Lutak“. Kroz neobičnu fuziju žanrova i poseban instrumentalni prizvuk za koji su uz Annu Moor zaslužni glazbenici Marin i Helena Hraščanec, Anna prenosi dijelom nostalgičnu i toplu, a dijelom kontrastnu mračnu i hladnu atmosferu.

Svojim glasom, uz mnogo energije, Anna izražava jasan i čvrst stav. U videu se pojavljuje kroz dva vizualna stila koji prate kontraste glazbenog djela. Redatelj videospota i, uz Annu, kreator vizualnog identiteta je Dinko Šimac. Iznenađujuća je energičnost spota koju je prenijela i posebna gošća, švicarsko-japanska suvremena plesačica, Isabel Yuri Shida, koja je ostvarila osobit odnos i interakciju s Annom Moor na snimanju i time je pjesmi poklonila još jednu posebnu dimenziju. Singl izdaje izdavačka kuća Intek Music.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close