SportIzdvojeno

VIDEO Nastavlja se Hrvatski Festival Hodanja, Teslinim krajem cijeli dan

NASTAVAK DOGAĐANJA

Nakon prvog dana Hrvatskog Festivala Hodanja koji se jučer održao u Otočcu, danas je vrijeme za drugi dan i posjet Gospiću i rutama Tesla 10+, Tesla 20+ i Tesla 30+. Riječ je o kraju koji je domovina Nikole Tesle, proslavljenog svjetskog znanstvenika čijim će rodnim krajem ovaj put šetati posjetitelji iz 16 svjetskih zemalja, a najviše Francuza.

Iako je jutro počelo kišno, vrijeme se brzo razvedrilo i prva grupa koja je upravo krenula s Trga Stjepana Radića u Gospiću krenula je s vedrim vremenom. Nekoliko desetaka najhrabrijih hodača koji su odabrali najdužu gospiću rutu 30+ krenulo je na svoj današnji izazov, a iduća grupa je ona 20+.

Očekuje se da će grupa Tesla 20+ danas biti najveća s nekoliko stotina hodača, za razliku od jučer kad je to bila grupa Gacka 10+.

Snimku prve grupe objavljena je Facebook stranici Hrvatskog Festivala Hodanja koji je i organizator ovog događaja.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close