Scena

VIDEO: Mladen Grdović ima novu pjesmu i spot

“Nek se čuje pisma s Jadrana” novi je singl Mladena Grdovića kojeg će uživo prvi put predstaviti na Festivalu zabavne glazbe Split 2015.Splitski festival jedan je od omiljenih festivala Mladenu Grdoviću, jer njeguje pravu „dalmatinsku pismu” kakvoj je vjeran od početka svoje dugogodišnje karijere.

Splitski festival je jedan od naših najboljih festivala u povijesti i uvijek mi je drago doći na Prokurative. Znam da dolazim s dobrom pjesmom, što mi je najvažnije, ali i volim taj splitski šušur i međusobno poštivanje jer od ovoga svi živimo. Tomo Mrduljaš radi izuzetan posao” rekao je naš poznati pjevač.

Mladen Grdović će se na finalnoj večeri 55. Splitskog festivala pojaviti u dvostrukoj ulozi, kao izvođač s pjesmom “Nek se čuje pisma s Jadrana” za koju je napisao tekst i glazbu, te kao autor glazbe za pjesmu “Mala mafioza” Ivane Kovač. Mladena i Ivanu osim dugogodišnjeg poznanstva povezao je i duet “Dva goluba” kojeg su predstavili ove godine na CMC festivalu u Vodicama.

Za novu pjesmu “Nek se čuje pisma s Jadrana” pjevač je snimio spot s dugogodišnjim suradnikom Željkom Petrešom u Ninu i okolici Vodica, a u sentimentalnom videu koji prati tekst pjesme sudjelovali su i prekrasna Arleta Vidić te zadarska klapa Munita.

Tekst: Croatia Records
Foto: screenshot YouTube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close