ShowbizLičko-senjska županija

VIDEO Ličanka Nataša bi zbog ljubavi otišla i na kraj svijeta!

U novoj, dvanaestoj po redu sezoni popularne RTL-ove emisije “Ljubav je na selu” sudjeluje još jedna Ličanka.


Uz pjevačicu ličkih korijena Marijanu Vukelić, među kandidatkinjama koje traže svoju srodnu dušu nalazi se i Ličanka Nataša Puhalo.

Nataša je rođena u Lici, ali od malena živi u Bludenzu u Austriji. Radi kao prodavačica, rastavljena je i živi sama s dvoje djece. Za sebe kaže da je srčana, borac je, voli djecu, a partner kojeg traži mora biti snažan i nepokolebljiv te mora imati dušu. Fizički izgled joj, kaže, nije bitan.

Bitno je da ima ono nešto i da nije pokvaren”, kazala je Nataša dodajući da zna raditi sve na farmi i u domaćinstvu. Kada ima slobodnog vremena, Nataša voli otići na domaću glazbu ili hip-hop. Zbog ljubavi bi, kaže, otišla i na kraj svijeta.

Marijana Batinić je procijenila da bi Nataša bila idealna partnerica za Hakiju Špago, 42-godišnjeg farmera iz Konjica. Kao Hakijina “zlatna djevojka” Nataša ne prolazi prvi eliminacijski krug i tako dobiva veće šanse za prolazak dalje.

Hoće li Nataša uspjeti osvojiti Hakiju? Doznajte u novim nastavcima “Ljubav je na selu”!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close