Scena

VIDEO: Klapa Cambi snimila spot za pjesmu “Kamena”

Pjesmom “Kamena” klapa Cambi ponovno je ispunila očekivanja publike koja je od njih navikla isključivo na vrhunsku izvedbu, a kako bi zaokružili priču oko novog singla, upravo su za “Kamenu” objavili i svoj prvi 4K spot.


Odlučni da publici bezkompromisno pruže samo najbolje, Kaštelani su najnoviji spot snimili u četiri puta većoj rezoluciji od HD-a, a preletima su zabilježili i impresivne kadrove noćne panorame Splita.

Ulogu “fatalne” dame o kojoj pjevaju povjerili su prelijepoj manekenki Andrei Golemac, dok je glavi muški lik odigrao Alen Babić, bariton klape.

Dečki su se u spotu suptilno poigrali s aranžmanom pjesme kako bi vjernije pratio priču, pa u jednom trenutku vodeći instrument postaje harmonika koju za nesretno zaljubljenog Alena svira ulični zabavljač.

“Za ovaj spot smo tražili poseban pristup, priču u kojoj smo mi iz klape tek prolaznici, statisti. Htjeli smo izbjeći svaki klišej, pronaći likovni odgovor na tekst pjesme, donijeti čar i fatalnost “kamene” dame”, objasnio je Hrvoje Lozančić, član klape Cambi i dodao da je zahvalan Mariu Jeliću i Leu Bartulici koji su bili zaduženi za scenarij i režiju.

Klapa Cambi nastupit će 4. travnja u Zagrebu na koncertu ‘Klape u Lisinskom’ gdje će podijeliti pozornicu s klapama Šufit i Iskon te sa Tri tenora – Markom Škugorom, Eduardom Šegotom i Markom Pecotićem.


 

Tekst: Scardona
Foto: screenshot YouTubeČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close