JadranskiTurizamIzdvojeno

VIDEO Jeste li ikad zaronili na Zavratnici? Imamo video našeg fotoreportera Durdova koji jest!

Zavratnica, prirodni kraški fenomen unutar Parka prirode Velebit, zasigurno je jedna od najljepših uvala na hrvatskoj obali.


Udolina je duga oko 1000 m i široka od 50 do 150 m te svojim izgledom podsjeća na minijaturu norveških fjordova. Do Zavratnice možete doći pješačkom stazom uz more iz pravca Jablanca, a ako ste više planinarskog duha, u uvalu se možete spustiti i planinarskom stazom iz sela Zavratnica.

Na samom početku uvale možete vidjeti olupinu njemačkog vojnog broda potopljenog od strane saveznika u Drugom svjetskom ratu, koja se nalazi samo nekoliko metara ispod površine.

Naš reporter Josip Durdov zaronio je u besprijekorno čisto more i snimio nekoliko spektakularnih prizora, pogledajte video!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: YouTube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close