Turizam

VIDEO: Ivan Rakitić snima “selfie” na Plitvičkim jezerima u novom spotu Hrvatske turističke zajednice

Poznati hrvatski nogometaš Ivan Rakitić pozvao je turiste da posjete hrvatske nacionalne parkove u novom turističkom spotu Hrvatske turističke zajednice.


U spotu, koji je u utorak predstavljen na World Travel Marketu u Londonu, deset svjetski poznatih hrvatskih sportaša, glazbenika i umjetnika predstavlja poznate hrvatske destinacije poput bračke plaže Zlatni rat, zadarskih Morskih orgulja, šibenske katedrale, gričkog topa…

Osim Ivana Rakitića, koji u spotu snima “selfie” ispred Plitvičkih jezera, u videu se pojavljuju i nogometaši Luka Modrić, Mario Mandžukić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić, košarkaš Dario Šarić,  tenisač Marin Čilić, glumica Zrinka Cvitešić te glazbenici 2 Cellos i Maksim Mrvica.

Spot je koštao 700.000 kuna, a hrvatske zvijezde su se svog honorara od pola milijuna kuna odrekle u humanitarne svrhe.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close