Društvene mrežeTurizamIzdvojeno

VIDEO Influenceri posjetili Plitvice i okolicu, pogledajte što su sve vidjeli i doživjeli!

"VERY LIKABLE CROATIA"

Zadnji vikend mjeseca svibnja na području Plitvičkih jezera i okolice održan je najveći hrvatski Influencers Meetup na kojem je sudjelovalo gotovo četrdeset influencera.


Događanje je organizirao poznati putopisni bloger i avanturist Kristijan Iličić s ciljem promocije hrvatskog turizma u ovim vrlo izazovnim vremenima i podizanja svijesti o ljepotama i vrijednostima koje krije plitvički kraj.

Tijekom tri dana boravka na Plitvicama influenceri su uživali u raznovrsnim aktivnostima iz bogate turističke ponude ovog dijela Ličko-senjske i Karlovačke županije, a kao rezultat svega nastao je turistički promotivni video koji je danas objavljen na  službenom Iličićevom YouTube kanalu .

“Jako smo se potrudili prenijeti svu ponudu ovog kraja, od adrenalinskih vožnji i jahanja konja do predivne doline jelena, rijeke Gacke, Baraćevih špilja i Plitvičkih dolina”, napisao je Iličić.

Pogledajte video!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close