VijestiScena

VIDEO: Dogodovštine iz Irske u novom spotu Hladnog piva

Hladno pivo donosi spot za pjesmu “Dan oslobođenja”. Osmi je to singl s albuma “Dani zatvorenih vrata”, a kako pjesma govori o državi u kojoj više nikog nema, spot se, prigodno, snimao u Irskoj.


“Ovo je prvi putopisni spot Hladnog piva. Namjera nam je bila filmski zabilježiti naš debitantski izlet do Irske. Dan oslobođenja je prpošna razigrana zezancija na račun iseljavanja, a kako sve više mladih emigrira baš u Irsku, iskoristili smo svirke u Corku i Dublinu te anketirali publiku da vidimo iz kojih su gradova došli. Drago nam je da se čak i naš veleposlanik odazvao. Puno smo toga naučili u tih nekoliko dana pa prije nego se i vi odlučite za selidbu, imajte na umu da Irci ne drže jaja u hladnjacima, da nema WC-a na autocesti između Dublina i Corka, da ima mnogo manje pasa na cesti i da narkomane nikad ne smiješ gledati u oči. Mislimo da je režiser Vojan Koceić, odlično zabilježio ovaj čudesni trip do Smaragdnog otoka. Napomena za kraj: U širokom luku zaobiđite Rock’n’Roll Museum u Dublinu. Čista prevara! Radije tu lovu spiskajte u prvom pubu”, opisao je Mile Kekin doživljaje Hladnog piva s puta i snimanja spota.

Pročitajte više na vecernji.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Hladno pivo

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close