Film i TVIzdvojeno

VIDEO Frizerka Anita i drvosječa Niko iz Korenice stižu u Superpar

USKORO NA RTL-u

Anita (27) i Niko Šapina (34) mladi su bračni par koji dolazi iz Korenice.


Anita radi kao frizerka u svom salonu, a Niko u drvnoj industriji. U njihovu odnosu pohvalno je spomenuti Nikinu upornost – naime, nakon slučajnog susreta i upoznavanja s Anitom dolazio se kod nje šišati svaka dva tjedna samo kako bi joj se svidio i izveo je na spoj.

Na kraju mu se to i isplatilo jer su u sretnom braku već pet godina i ne mogu ni zamisliti da je moglo drukčije završiti.

Ona je ljubav mog života“, priznaje Niko, a Anita dodaje: „Presretna sam što me htio za curu i ženu.“

Anita za svog supruga ističe da je iskrena, osjećajna, nježna i dobra osoba, a koliko se slažu u svemu, govori i to što je Niko isto rekao za svoju suprugu.

„Od ostalih parova razlikuje nas to što razgovorom možemo sve riješiti“, zaključuju Šapine, koji su se u ‘Superpar’ prijavili zbog novog iskustva, zabave i glavne nagrade.

Nova sezona zabavno-natjecateljske emisije – uskoro na RTL-u!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close