Scena

Video: Emanuel ima novi video spot “Zagledan u tebe”

Emanuel, bend duhovne glazbe o kojem smo ne tako davno pisali, jučer je imao premijeru drugog video spota “Zagledan u tebe” na CMC-u.


Spoznaja istine, želja za promjenom, odluka, borba, žrtva i čežnja za boljim te ostvarenje samog cilja proces je kroz koji prolazi svaki čovjek za svog ovozemaljskog života. O jednoj takvoj situaciji „progovaraju“ članovi VIS-a Emanuel koji su jučer imali premijeru drugog video spota na CMC-u.

U svojoj novoj pjesmi i spotu, grupa Emanuel dočarala je priču u kojoj mladi čovjek nakon spoznaje odluči krenuti novim putem, te vodstvom Duha pronaći smisao života i na koncu se ostvariti i kao osoba i čovjek oplemenjen i blagoslovljen Božjim milostima.

Glazbu i tekst nove pjesme potpisuje provjereni autorski tim sastavljen od Vesne i Brune Lincender, Marije Sedej i Domagoja Pavina, dok su o aranžmanu i produkciji brigu vodili Goran Kovačić i Domagoj Pavin, odnosno Branimir Jovanovac i Igor Ivanović.

Kadrovi su snimani na više lokacija u gradu Zagrebu, Velikoj Gorici i Turopolju. Glavnu ulogu u spotu igra Petar Gluhak, a prema scenariju Domagoja Pavina spot je režirao Hrvoje Banić.

“Ovaj spot nastavak je širenja evanđeoske poruke koju Emanuel slušateljima i gledateljima donosimo u svojim pjesmama i video uratcima, a nakon pjesme “Divan si” drugi je to službeni singl uoči izlaska novog albuma kojeg pripremamo u suradnji s izdavačkom kućom Croatia Records”, poručili su iz Emanuela.


Tekst: 24sata hr

Slika: arhiva

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close