VijestiSport

VIDEO Bad Blue Boysi slave 30 godina u Boogaloo klubu

Navijačka skupina Bad Blue Boys uskoro slavi 30 godišnjicu od osnutka. Da, stvarno je prošlo trideset godina. Bilo je tu svega i svačega, pjesme, navijanja, tuča, hrabrih borbi protiv sistema, okršaja s drugim navijačkim skupinama, proplakanih suza, puno smjeha nakon dobivenih derbija, slavlja nakon osvojenih prvenstava i na koncu vječne i neizmjerne ljubavi prema Dinamu.

BBB će u subotu 12.3., proslaviti “tri banke”u zagrebačkom klubu Boogaloo, a organiziran je veliki koncerts početkom u 21 sat. Naravno, prvo se ide na tekmu Futsal Dinama koji igra protiv Vrgorca u 15. kolu HMNL-a, u Kutiji šibica u 17 sati, a onda pravac Boogaloo.

Kako se bliži rođendan, tako je internetom počeo kružiti “slavljenički” video koji je u 15 minuta sažeo sve najjače trenutke iz povijesti BBB-a. U videu se mogu vidjeti najveće bakljade, najljepše koreografije, gromoglasno navijanje pa čak i tučnjave, naravno, sve to je popraćeno vrhunskom glazbenom podlogom. Savjet je pogledajte ga još jednom prije odlaska u Boogaloo jer će vas posebno nabrijati, a isto možete napraviti i u uoči utakmice da se Kutija šibica još jače zatrese.

Uživajte u videu!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: zagreb.info | Foto: BBB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close