VijestiLifestyle

Vesele karmine: Slavonac oporukom tražio da ga isprate uz najveće narodne hitove

Pokojni stanovnik Strizivojne I.J. u svojoj oporuci je od svoje djece zatražio vesele karmine uz živu glazbu – harmoniku, klavijaturu i najveće narodne hitove.


Čudnovate karmine održale su se prije nekoliko dana u Slavoniji jer je pokojnik u oporuci zatražio da ga se isprati uz harmonikaše. Karmine su započele, kako je i pokojnik zahtijevao, sa starim hitom Zorice Brunclik “Otkopčano jeleče”. 

Iako je njegova obitelj negodovala da se na takav način oproste od njega, morali su ispoštovati njegovu oporuku jer je na karminama bila službena osoba koja se trebala uvjeriti da je oporuka pokojnika izvršena.

Strizivojčani za svog preminuloga sumještanina govore samo lijepim riječima – bio je dobar, dobroćudan čovjek, dobar domaćin koji je svakoga dobro ugostio ićem i pićem, točnije ‘mezom‘. Radio je u Njemačkoj i ondje zaradio mirovinu.

“On je radio, radio, radio. Bio je vrlo korektan, dobar čovjek”, rekao je jedan Strizivojčanin za Glas Slavonije

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close