VijestiScena

Versi imaju novi singl”Zagrli me”

Mladi metkovski bend Versi predstavljaju novi singl i spot “Zagrli me”.


Versi djeluju već šest godina i poznati su po brojnim nastupima u Dalmaciji i šire. Singl “Zagrli me” napisali su Martin Barbir, Hrvoje Ilić (glazba) i Ivica Brnas (tekst), dok je aranžman raspisao Leo Škaro.

Svojim prvim singlom “Cura iz mista”, Versi su se predstavili na Melodijama hrvatskog juga – Opuzen 2012., a nakon toga pjesmom “Vragu malo, meni dosta” osvajaju prvu nagradu publike na Marco Polo Festivalu 2013. Pjesmama “Dalmacijo moja”, “Slomila me prošla godina”, “Oprosti nam duga noći” i “Galebi” nastavljaju svoju uspješnu glazbenu karijeru. Versi su Nikica Ilić, Hrvoje Ilić, Jakov Barbir, Martin Barbir, Ivan Vučković i Teo Vučković. Ono što ovaj bend čini posebnim jest izrazito velika ljubav prema glazbi, kao i pozitivno ozračje koje je uvijek sastavni dio njihovih nastupa.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Croatia Records | Foto: YouTube

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close