Showbiz

Velimir Bujanec ima koronu: “Neću kukati, to vukovi ne rade”

Urednik i voditelj Bujice na Z1 televiziji  Velimir Bujanec objavio je da ima koronavirus.


Tu vijest objavio je na Facebooku.

“Nemam temperaturu. Nemam baš nikakvih problema s disanjem niti plućima. Imam potpuno normalan osjet okusa i mirisa, ali su mi, isto tako, rekli da imam – koronu. Ni u kakve rasprave ulaziti neću, iako bih i ovom prilikom imao puno toga za reći… Još ću manje kukati jer fakat nemam zbog čega, a i vukovi to ne rade. Izvrsno se osjećam i potpuno sam sposoban za normalno obavljanje svoga posla. Fokusiran i željan novih tema. Ipak, pravila koja su propisali stožeraši – u ovom se slučaju moram pridržavati pa ovaj tjedan neće biti Bujice u eteru”, napisao je Bujanec.

Podsjetimo, on je prije mjesec dana bio na antikorona prosvjedu, takozvanom Festivalu slobode koji se održao na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Tada se okupilo oko 5000 ljudi.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Z1 screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close