TurizamIzdvojeno

VELIKO PRIZNANJE Hotel Degenija – najbolji mali i obiteljski hotel u Hrvatskoj!

ADRIAN NAGRADA

Adrian nagrada za najbolji mali i obiteljski hotel u Hrvatskoj u 2021.


U srijedu 26. siječnja u Hotelu Degenija je održana svečana dodjela nagrade Adrian, koju je vlasnicima hotela uručio direktor Hrvatske turističke zajednice  Kristjan Staničić. Riječ je o nagradi koju već 16 godina zaredom dodjeljuje Slobodna Dalmacija uz podršku Hrvatske turističke zajednice i Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela.

Nagrada je uručena na temelju natječaja za 2021. godinu, a koji se provodio pod sloganom „Odmor bez briga“. U samom su natječaju mogli sudjelovati hoteli koji posjeduju minimalno 4 zvjezdice, a tijekom njegove provedbe Slobodna Dalmacija je predstavila sve prijavljene hotele, kao i priče o destinaciji i hrvatskoj turističkoj ponudi.

Ovogodišnji pobjednik je Hotel Degenija koji se, osim po sigurnosti i kvaliteti usluge, istaknuo i po sinergiji objekta s lokalnom zajednicom, zanimljivom arhitekturom, uređenim okolišem, popratnim sadržajima, a u samoj destinaciji je napravio i gastronomski boom.

„Iskrene čestitke upućujem vlasnicima Hotela Degenija na osvojenoj nagradi, koja je i više nego zaslužena. Vrlo smo zadovoljni i uspješnom organizacijom dodjele nagrade Adrian, koja u ovo pandemijsko vrijeme nije prekinuta, već kontinuirano daje podršku obiteljskim i malim hotelima. Podsjećam da je riječ o smještajnim objektima koji mogu odgovoriti najvišim sigurnosnim i higijenskim standardima te koje karakterizira ponuda temeljena na individualnom pristupu svakom gostu, autentičnom doživljaju i vrijednostima destinacije na kojoj se nalazi“, poručio je  direktor Staničić.


 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: HTZ

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close