LifestyleIzdvojeno

Veliki Žitnik: Besplatni program u prirodi za djecu i mlade iz sustava socijalne skrbi

POZIV ZA SUDJELOVANJE

Od 18. do 22.8.2021. u Edukacijskom centru Outward Bounda u Velikom Žitniku održava se petodnevni ekspedicijski program u prirodi za djecu i mlade.


Program koji je financiran od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u obliku jednokratne podrške, a usmjeren je djeci i mladima iz sustava socijalne skrbi te razvija njihove osobne i socijalne vještine. Program je potpuno besplatan za sudionike.

Pozivamo obitelji korisnike sustava socijalne skrbi, udomiteljske obitelji te ustanove socijalne skrbi na prijavu svoje djece i mladih. Program će se odvijati s 2 grupe korisnika, mlađa dobi 11-13 godina,  te starija dobi 14 – 18 godina.

Hrvatska škola Outward Bound dio je međunarodne mreže Outward Bound i u Hrvatskoj postoji i djeluje od 2005. godine. Godišnje uključi više od 1000 polaznika u svoje programe iskustvenog učenja pomoću izazovnih aktivnosti u prirodi. Sudjelujući u programu djeca i mladi imaju priliku bolje upoznati sebe, razviti samopouzdanje, spremnost na preuzimanje odgovornosti, sposobnost suradnje i predvodništva i time ojačati svoj karakter za suočavanje s izazovima svakodnevnog života. www.outwardboundcroatia.com

Dodatne informacije i prijave na:

[email protected]

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close