VijestiScenaTurizam

Veliki susret fotografa – 2. Senj Photo Day

Foto klub „TRAŽILO” iz Senja organizira drugu godinu za redom veliki susret fotografa u subotu 23. srpnja 2016. u Senju. Dolazak su najavili mnogobrojni foto i video klubovi iz Hrvatske te nekoliko fotografa iz inozemstva.


Program organizatora Foto kluba TRAŽILO osmišljen je tako da fotografima priušti nesvakidašnju scenu i modele za fotografiranje, te ih upozna sa kulturnom baštinom grada Senja. U sklopu Uskočkih dana koji će se održati od 22. do 23. srpnja u Senju, organizator Foto klub TRAŽILO povest će fotografe pred najveću prezentacijsku scenu o povijesti najslavnijeg doba Senja iz 16. stoljeća, iz doba nastanka kule Nehaj. Nadalje, organizator susreta fotografe vodi na fotografiranje Jedriličarske regate koja će se također održati u subotu 23. srpnja u Senju. Poslije ručka slijedi obilazak gradskih znamenitosti i zidina, što uključuje muzej, senjsku katedralu i kulu Nehaj. U kuli Nehaj biti će fotografima predstavljena izložba pod nazivom „Velebit – divlje srce Hrvatske”.

Podsjetimo, Foto klub TRAŽILO iz Senja osnovan je u srpnju 2014. godine, od strane senjskih entuzijasta fotografije. Iza kluba stoji više izložbi, druženja i susreta. Trenutno klub broji 13 aktivnih članova, a cilj kluba je educirati i prezentirati fotografiju kao umjetnost te okupiti sve ljubitelje fotografije u zajedničkom interesu.

Susret fotografa okupljenim pod nazivom „2. Senj Photo Day” na prelijepi način zaokružuje drugu godišnjicu osnutka Foto kluba TRAŽILO, i sigurni smo kako i ovaj veliki susret fotografa upotpunjuje cjelovitu sliku manifestacije i događanja u Gradu Senju, a fotografi će u svoje mjesto, na svoj način, sasvim sigurno znati prenijeti turističku fotografiju Grada Senja.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close