VijestiTech

VELIKE PROMJENE Whatsapp najavio mogućnost ukidanja snimanja zaslona

Iz aplikacije Whatsapp najavili su velike promjene, piše 24sata. Jednu od najpopularnijih aplikacija na svijetu koriste milijuni ljudi.


Najveće polemike vode se oko mogućnosti ukidanja mogućnosti screenshota. Opcijom ‘autentifikacije’ planiraju omogućiti blokiranje snimki ekrana. Na ovaj način žele povećati privatnost korisnika, odnosno potencijalno daljnje dijeljenje privatnih razgovora.

Uvodi se i mogućnost otvaranja aplikacije otiskom prsta i to na uređajima koji imaju tu funkciju. Dok su korisnici iPhonea već mogli isprobati metodu otisaka, uskoro će to biti moguće i za Android korisnike.

Velika je vijest i da WhatsApp radi na implementaciji animiranih naljepnica. Whatsapp još nije službeno objavio kada će se nove promjene točno realizirati.

Donosi 24sata.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close