Događanja

Velika fešta na zatvaranju treće sezone Good Vibrationsa

Ovu će se srijedu održati posljednje izdanje Good Vibrationsa u njegovoj trećoj sezoni. Tom prilikom nastupit će bendovi Igut, Frozen Forest, Chaos Addict i Sitsi. Osim standardno dobrog štimunga i glazbe, Vintage Industrial Bar ovom će prilikom posjetitelje programa počastiti besplatnim gulašem, a na snazi će biti i prigodne cijene pića. Upad je 25kn, a početak u 20:30h.


Igut je već legendarno ime zagrebačke, pa i hrvatske metal scene koje iza sebe ima već dva full albuma i niz nastupa po Hrvatskoj i Europi. Ovaj nastup najavljuju kao posljednji prije koncertne pauze i okretanja radu na novom materijalu. U Zagrebu ih nije bilo godinu dana i tko zna kad će ih opet biti, pa ih očito ne bi bilo dobro propustiti.

Frozen Forest
dolazi promovirati svoj novi album. Ova trojka (Mihovil – voka/gitara, Danijel – bass, Matko – bubnjevi) svira black metal i bez greške na live nastupima priredi jedinstveni glazbeni, a i vizualni doživljaj!

Chaos Addict je odlična slavonska thrash metal petorka koja nakon niza svirki širom države sprema novi album, kojeg možemo očekivati negdje u jesen ove godine. U odnosu na prošli nastup na Good Vibrationsu krajem 2013. godine, na mjestu frontmena su ustoličili svima dobro poznatog Zorana Mišića.

Večer će bend SITS. Ovi mladići sviraju alternative metal i djeluju u postavi Marin Jurić „Čivro“ – vokal , Mihovil Eljuga – lead gitara, Ivan Ljubešić – ritam gitara, Patrick Sarađen – bubnjevi i Viktor Bižić – bass gitara. Iza sebe za sada imaju jedan EP „Lost Memories“.

I još malo činjenica za kraj. Treća sezona Good Vibrationsa imala je ukupno 35 zagrebačkih izdanja tijekom kojih je nastupilo ukupno 118 bendova. Vintage Industrial Bar je srijedom osim hrvatskih bendova ugostio i one iz Švedske, Ukrajine, Italije, Slovenije i Srbije. Nakon što je u prošloj sezoni doživio svoje prvo međunarodno izdanje u Švedskoj, ove godine u siječnju posjećen je London gdje se britanskoj publici predstavio bend Mahatma. Tome valja pridodati i dva koncerta koja su održana u Orahovici i Vinkovcima. Četvrta sezona Good Vibrationsa počinje 16. rujna.

 


 

Tekst i foto: Good Vibrations


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close