Sport

Veličanstvena noć borilačkih sportova

Veličanstvena manifestacija održana je u petak pod otvorenim nebom u Parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici. Taekwondaši, karatisti, boksači, hrvači i ultimate fight borci predstavili su se poput pravih zvijezda ispod prekrasne vedre noći.


Dva borilišta, jedan boksački ring, a ispred njega posebno borilište od strunjača bili su mjesta na kojima su izvedene demonstracije borilačkih vještina, ali i nekoliko borilačkih poslastica za sve gledatelje. Predstavili su se brojni klubovi, od kojih su neki: Karate klub Centar, Karate klub Velika Gorica, Boksački klub Velika Gorica, Taekwondo klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, a predstavili su se i gorički hrvači okupljeni u Hrvački klub Turopoljac.

Stjepan Bačurin je uz već poznata boksačka imena, ovoga puta predstavio i najmlađe polaznike svojega kluba.

Prvi dio večeri kojeg su obilježili mlađi sportaši završio je jednim prekrasnim spektaklom. Ugasila su se svjetla reflektora, kod publike muk, a onda veličanstven vatromet. Prizor koji je bilo prekrasno vidjeti, doživjeti i koji će se pamtiti.

20150529_213030

U drugom dijelu večeri imali smo priliku vidjeti demonstracije, boksačke i ultimate figt mečeve, dakle sve ozbiljnije udarce, a završnicu večeri začinio je Ivica Bačurin, jedan od najboljih hrvatskih boksača.

Cijeli program vodio je sportski novinar  Vlado Boban, koji je nakon predstavljanja svakog kluba postavljao pitanja članovima kluba i na jedan srdačan i s određenom dozom humora cijeli ovaj događaj učinio potpunijim.

najava

Publiku je pozdravio dogradonačelnik Velike Groice, gospodin Ervin Kolarec, koji je ujedno i organizator ove manifestacije.

“Grad Velika Gorica ima zasluženo mjesto na sportskoj karti Hrvatske. Naše sporatašice i sportaši, posebno ovi koje danas ovdje gledamo na sjajan način predstavljaju naš grad i našu domovinu u svijetu stoga i zaslužuju jednu ovakvu manifestaciju. Ponosni smo na sve njih i mogu vam obećati da će se noć borilačkih sportova održavati i narednih godina!”

Prekrasna sportska noć koju će svi prisutni zasigurno dugo pamtiti.

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close