VijestiGrad ZagrebScena

Vanna u Lisinskom na prvi dan proljeća

U utorak, 21. ožujka, na prvi dan proljeća, ujedno i Svjetski dan sindroma Down, jedna od naših najboljih pjevačica, Vanna, održati će humanitarni koncert u Lisinskom.


“Sve se nekako poklopilo, taj dan, humanitarni koncert na kojem ćemo vjerujem prikupiti dovoljno sredstava za djecu sa Downovim sindromom, prekrasan Lisinski, poseban doživljaj nastupa uz orkestar i rođendan moje kćeri Jane. Ni trenutka nisam dvojila kad su mi organizatori, Rotary klub Gradec i Adria Media Zagreb u suradnji s magazinom Story predložili ovu akciju. Bit će to za mene poseban dan”, rekla je Vanna.

Dobrotvorna akcija pod nazivom “Uljepšajmo njihov svijet” na ovaj način će pomoći razvoju sustava rane prevencije i Udruzi za sindrom Down u Zagrebu koja djeluje gotovo 20 godina.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close