VijestiTurizam

USKRSNI SAJAM Obojite najveću pisanicu u Rakovici!

Pred nama je vrijeme Uskrsa, najvećeg blagdana kršćanstva. 40 dana nakon Pepelnice, po završetku Korizme u kojoj se brojni vjernici odriču loših navika, slavi se Isusovo Uskrsnuće. Tako je i u Rakovici gdje građani uz proslavu ovog blagdana kreću i sa turističkom sezonom.

rakovica-htz-1

Uskrsni sajam u Rakovici održati će se 12. travnja 2017. godine, na trgu u Rakovici između 10 i 15 sati. Blagdanski duh Uskrs, tradicionalne namirnice, ukrasi i običaji, zagolicati će maštu turistima i gostima koji će se u vrijeme blagdana naći u Plitvičkim dolinama.

Posebni gosti biti će iz Udruge Zrinski koji će održati “Izložbu ukrasnih životinja”, a kao posebno zanimljiva najava ona je o kreativnom kutku za djecu, točnije aktivnosti pod nazivom “Obojimo najveću pisanicu u Rakovici!”.

Iz Turističke zajednice općine Rakovica i Općine Rakovica pozivaju sve goste, turiste i građane, na Uskrsni sajam u Rakovici. Više informacija o događanju pratite na Facebook stranici Turističke zajednice općine Rakovica, Plitvičke doline – Rakovica i web stranici.

 

Slika zaslona 2017-03-29 u 12.09.52

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close