Grad ZagrebPolitika

MILAN BANDIĆ: “Neka nam univerzalne poruke Uskrsa budu poticaj i vodilja u našoj svakodnevici”

U povodu nadolazećih blagdana, gradonačelnik Milan Bandić upućuje svim Zagrepčankama i Zagrepčanima uskrsnu čestitku sljedećeg sadržaja:

“Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,
sretan vam Uskrs – blagdan vjere, nade, mira i radosti!
Neka nam univerzalne poruke Uskrsa budu poticaj i vodilja u našoj svakodnevici, a davanje, dijeljenje i solidarnost s drugima istinski put prema sretnijem i punijem životu!
Neka nam životna radost, ustrajnost, optimizam i solidarnost s bližnjima budu temelji na kojima ćemo zajednički, bez obzira na probleme i izazove graditi bolje, pravednije i uspješnije društvo – naš Zagreb i našu domovinu Hrvatsku!”

Uskrs, koji se ove godine po gregorijanskom i julijanskom kalendaru slavi na isti dan, gradonačelnik je čestitao i nadbiskupu metropolitu Zagrebačke nadbiskupije kardinalu Josipu Bozaniću, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije monsinjoru Želimiru Puljiću, nadbiskupu metropolitu Vrhbosanske nadbiskupije, kardinalu Vinku Puljiću, episkopu Srpske pravoslavne crkve i mitropolitu Zagrebačko-ljubljanskom i cijele Italije Porfiriju Periću, arhijereju i protonamjesniku zagrebačkom Dušanu Spasojeviću, protereju Makedonske pravoslavne crkve za RH Kirku Velinskom te apostolskom nunciju u RH monsinjoru Nj. E. Alessandru D’Erricu.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close