ModaVijesti

USKORO SADNJA ŠLJIVA Gotova kampanja parfema Plitvice, HVALA SVIMA!

Kampanja parfema Plitvice “Od prirode za mene, od mene za prirodu” je završila!


Eko projekt tvrtke The Plitvice Times pokrenut je u lipnju ove godine kako bi se prirodi vratilo malo od onog što nam ona svakodnevno daje i potaklo druge na brigu za naš zajednički okoliš.

Cilj #odmenezaprirodu kampanje je posaditi sadnice šljive u okolici Plitvica, koje su svojom svježinom i snagom bile glavna inspiracija za parfem koji omogućava svojim kupcima da cijele godine uz sebe imaju čaroban miris Plitvica.

Šljiva je izabrana za simbol kampanje kao jedan od glavnih sastojaka parfema i kao jedan od najprepoznatljivijih proizvoda Ličko-senjske županije, u kojoj se Plitvička jezera nalaze.

Od svakog prodanog parfema, iznos od 5 američkih dolara u kunskoj protuvrijednosti doniran je za kupnju sadnica šljive, koje će biti posađene u okolici Plitvica, kako bi prirodi vratili barem malo od onoga što je ona nama bezrezervno dala.

Tokom dva i pol mjeseca trajanja kampanje #odmenezaprirodu primili smo mnogo upita i pozitivnih komentara kupaca i ljubitelja parfema, ne možemo biti ponosniji na angažman oko cijele kampanje, kao i na polučeni uspjeh. Još nas više raduje što ćemo prirodi vratiti njezine plodove, koje nam je dala za naš parfem. I dalje ćemo poticati društveno odgovorno poslovanje, kao i zaštitu cijele prirode, poručuju iz tvrtke The Plitvice Times.

Uskoro slijedi sadnja sadnica šljiva, čemu se u tvrtci posebno raduju.

Želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u kampanji #odmenezaprirodu, bilo kupnjom, bilo dijeljenjem na društvenim mrežama ili lijepom porukom podrške projekta. Posebna zahvala ide našim ambasadoricama kampanje, Tamari Hodak i Mariji Češkić, koje su s oduševljenjem pristale biti dijelom kampanje. Drago nam je da je kampanja široko prepoznata i da je aktivirala ljude iz mnogih zemalja koji su s radošću pridonijeli našem zelenom cilju. Posebno se veselimo sadnji koja slijedi uskoro, na lokaciji koju ćemo ubrzo otkriti, kažu iz tvrtke The Plitvice Times.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Milan Krznarić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close