Scena

Uskoro ćemo dobiti najljepši dječji glas Hrvatske!

Na RTL-u s prikazivanjem započinje emisija ‘Zvjezdice’ koju će voditi Doris Pinčić Rogoznica i u koju će se moći prijaviti sva djeca do petnaest godina. Uskoro ćemo dobiti najljepši dječji glas Hrvatske!


RTL je za jesen pripremio još jedan show, a riječ je o ‘Zvjezdicama’, glazbenom natjecanju namijenjenom djeci do petnaest godina.

Voditeljska palica pripala je glumici Doris Pinčić Rogoznica, kojoj je ovo već treći voditeljski angažman na RTL-u, pa slobodno možemo kazati kako polako ali sigurno postaje jedno od prepoznatljivih lica ove televizije.

‘Veselim se što ćemo konačno imati emisiju koja će djeci dati priliku da pokažu što znaju. Talent se brusi od mladosti. Bez obzira na to hoće li se nastaviti baviti pjevanjem i ganjati karijeru ili će im sudjelovanje u showu biti samo jedno zabavno iskustvo, lijepo je što će se odvažiti i zapjevati pred publikom i žirijem. A za one koji bi se kada malo narastu voljeli baviti glazbom, ovo će biti velika prilika i olakšati im put. Sretna sam što ću biti dio toga’, istaknula je Doris.

Inače, slična emisija se s ogromnim uspjehom već prikazuje u susjednoj Srbiji na kanalu Pink, a s obzirom na to da u foršpanu RTL-a možemo vidjeti kadrove upravo iz ‘Pinkovih zvezdica’, čini se da je RTL od srpske televizije otkupio licencu za emitiranje showa.

Tekst: tportal

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close