Sport

Usain Bolt pohvalio je Zagreb, Hrvate i njihovu naklonost

Usain Bolt je nakon utrke na 200 m imao priliku razgovarati s hrvatskim reporterom što se za njega pokazalo ugodnim iznenađenjem.


Gotovo ne postoji individua koja nije čula za Usaina Bolta. Bolt je sprinter s Jamajke, a prati ga i titula svjetskog rekordera. Kako prethodnih godina, tako i ove briljirao je svojim uspjesima. U svoju kolekciju uvrstio je tri nove zlatne medalje. Od toga po jednu u utrci na 100 m, 200 m i 4 x 100 m štafetom. Usain Bolt razgovarao je s HRT-ovim reporterom, što se po Bolta pokazalo ugodnim iznenađenjem.

U razgovoru s reporterom otkrio je kako je svjetsko prvenstveno 2017. možda posljednje za njega.

Vidjet ćemo hoću li se oprostiti nakon Svjetskog prvenstva 2017. Moj trener kaže da svaka godina nosi svoje pa ćemo vidjeti što će se dogoditi.

Ujedno saznavši da je reporter s kojim razgovara Hrvat, kod Bolta je izmamilo pozitivnu reakciju. Pohvalio je Zagreb, Hrvate i njihovu naklonost.

U Zagrebu je uvijek lijepo kada dođem, uvijek je zabavno. To je mala zemlja, ali Hrvati su divni i vole me. Hvala vam na potpori, to mi puno znači.

Lijepo je čuti ovakve stvari od jednog od velikana sporta, a video pogledajte na linku.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: flickr.com|fotomontaža

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close