VijestiKarijeraScena

Uoči konferencije ŽENE I TOČKA potpisati će se suradnja između HGK ŽK Otočac i Privredne komore Vojvodine

Ususret četvrtoj konferenciji Žene i točka


Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac i Privredna komora Vojvodine uoči Konferencije Žene i točka potpisuju Sporazum o međukomorskoj suradnji, vodeći se interesima svojih članica —tvrtki i organizacija s područja Ličko-senjske županije i AP Vojvodine, sa željom da pridonesu jačanju suradnje između gospodarskih komora, dajući veliki značaj razvijanju i usavršavanju uzajamno korisnih gospodarskih, trgovinskih, znanstveno-tehničkih i kulturnih veza između gospodarskih subjekata.

Inicijativa za uspostavu ove međukomorske suradnje pokrenuta je prošlogodišnjim sudjelovanjem gđe. Jelene Drobnjak, Sekretara za poljoprivredu PKV, na Konferenciji Žene i točka, nakon čega je kroz godinu održano nekoliko radnih sastanaka u Novom Sadu na kojima je definiran okvir buduće suradnje koja će sada biti i formalizirana potpisivanjem ovoga Sporazuma.

Potpisnice Sporazuma će u okviru svojih kompetencija poduzimati mjere vezane uz jačanja trgovinsko – gospodarskih i drugih poslovnih veza između tvrtki i organizacija, asocijacija i udruženja Ličko-senjske županije i AP Vojvodine, posebno na razvoju poduzetništva žena, poljoprivrede i turizma.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close